Massages

In mijn praktijk kun je terecht voor:

KLASSIEKE MASSAGE, ONTSPANNINGSMASSAGE

Uit onderzoek is gebleken dat massage de bloedcirculatie in het lichaam verbetert, het zenuwstelsel stimuleert en het stresshormoon cortisol verlaagt. Massage stimuleert de stofwisseling en heeft positieve invloed op het lymfestelsel waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De spieren ontspannen en je ervaart een gevoel van welzijn. Kortom, massage heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen

AYURVEDISCHE MASSAGE

De ayurvedische massage is een holistisch energetische massage.

Deze massage werkt balancerend, reinigend en ontspannend waarbij met warme, op de persoon afgestemde, olie wordt gemasseerd en de marma punten (drukpunten) worden gestimuleerd.

Door vooraf met een test je aangeboren constitutie (prakruti) en disbalans (vikruti)  vast te stellen kunnen we bepalen welke behandeling je nodig hebt.

CHAKRA ENERGIE MASSAGE

De chakra energie massage is een holistisch energetische massage.

Deze massage wordt gecombineerd met het doorgeven van reiki energie op de chakra’s. Van alle massages wordt bij deze het meest met de intuïtie gewerkt.

HOLISTIC PULSING

Bij Holistic Pulsing wordt het natuurlijke ritme van het lichaam aangesproken. De pulserende bewegingen brengen het lichaam in diepe ontspanning. Bij Holistic Pulsing wordt de kleding aangehouden waardoor het een laagdrempelige behandeling is die als zeer prettig wordt ervaren.

REIKI

Reiki is gebaseerd op de overdracht van energie tussen therapeut en cliënt. De therapeut plaatst de handen op verschillende posities om zo de energie over te brengen. Net als bij Holistic Pulsing wordt de kleding bij Reiki aangehouden. De reactie op een Reiki behandeling verschilt per cliënt en kan uiteenlopen van een ontspannen gevoel tot emoties zoals verdriet, boosheid of vrolijkheid. De meerderheid van de cliënten geeft aan een gevoel van rust te ervaren en beter te slapen.

STOELMASSAGE IN UW BEDRIJF VOOR MANNEN EN VROUWEN

Deze ontspannende en activerende massage wordt door de kleding heen gegeven op de nek,
schouders, rug, armen en handen. De massage duurt 20 minuten en werkt ter preventie van
stress en RSI. In mijn praktijk is deze massage alleen voor vrouwen.

Vaak combineer ik diverse technieken om je zo snel mogelijk een gevoel van ontspanning te laten ervaren. Vooraf bespreken we samen wat voor jou de meest geschikte behandeling is en wat je wensen zijn, zodat de behandeling is afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.