Margreet van Hecke

massage voor vrouwen

Welkom op mijn website

Ben jij toe aan ontspanning?

Bij Margreet van Hecke Energetische Massages kun je terecht voor Klassieke- en Ontspanningsmassage, Ayurvedische Massage, Chakra Energie Massage, Stoelmassage, Reiki en Holistic Pulsing.

Ik ben Margreet van Hecke en ik heb jaren in de financiële wereld gewerkt. In 2016 besloot ik het roer helemaal om te gooien en te gaan doen waar ik blij van word. In deze tijd waarin iedereen het steeds drukker krijgt ben ik mij gaan verdiepen in ontspanning van lichaam en geest.

In juli 2021 heb ik mijn studie afgerond en ben ik gediplomeerd Massage Therapeut en Reiki
Master. Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen.

Je bent van harte welkom Margreet

Voel je vrij me te mailen/bellen voor meer informatie.